Podcasty HN

Pod lupou s Monikou
Témata, která řešíte. Peníze, vztahy, rodina. Témata, která je někdy těžké rozebrat. Ale nejste na to sami. Každá situace ve vašem životě má řešení. A tento podcast vás k němu chce nasměrovat. Provádí jím Monika Urban Samasery, zakladatelka pražského Epigencentra.
71 epizod
7 odběratelů

Pátá velmoc
Média se proměnila a proměňují, jedna věc ale trvá. Kdo má informace a umí s nimi nakládat, má moc. A vliv. A právě nad otázkami moci a vlivu médií se scházejí Vladimír Piskáček se svým stálým hostem Jakubem Železným ve svém novém podcastu Pátá velmoc. První má za sebou…
12 epizod
0 odběratelů

Čertcast
🔥 Vítejte na oficiálním kanálu Čertcast – podcastu z Třeboně, kde nahlížíme pod pokličku našeho města a okolí. 🎙️ Co u nás uslyšíte? - rozhovory se zajímavými lidmi z regionu - každodenní dění i ožahavá témata - historické zajímavosti i aktuální témata - humor, nadsáz…
3 epizod
0 odběratelů

MAPPA VYSÍLÁ
Podcast Městského ateliéru prostorového plánování (MAPPA) přináší rozhovory s inspirativními hosty o městě a životě v něm. Nová epizoda každou poslední neděli v měsíci.
75 epizod
0 odběratelů

ElektroMentor
Podcast ElectroMentor vás vezme hluboko do světa elektromobility – od technických detailů po širší kontext dopadů na společnost a planetu. Jako průvodce vás čeká ElectroMentor, odborník na elektromobilitu, který boří mýty, nabízí objektivní pohled a přináší inspirativní…
27 epizod
0 odběratelů

Security Briefing
Co se děje v zákulisí bezpečnostního světa? Od terorismu přes kyberútoky až po nové trendy v ochraně měkkých cílů – Security Briefing přináší souvislosti, které jinde neuslyšíte. Experti Jaromír Průša, Tomáš Kolomazník a Zdeněk Rod rozebírají, jak technologie, geopoliti…
20 epizod
0 odběratelů

Pravý břeh — Institut Petra Fialy
Pravý břeh je think-tank, jehož cílem je otevírat, promýšlet a zpracovávat témata moderní pravicové politiky a usilovat o její ideovou obnovu. Na tomto kanále můžete najít audiozáznamy z našich debat.
95 epizod
6 odběratelů

Režim nerušit
Podcast o životě, práci a tématech mladých lidí v Česku. Evelína Beníšková z CzechCrunche se svými hosty probírá popkulturu, trendy, práci a školu, postironii, módu, řemeslo nebo závislosti. Zkrátka se bude ptát na všechno, co je baví, inspiruje a ovlivňuje.
34 epizod
1 odběratel

Piatoček
Piatoček je týždenný satirický podcast nielen o politike. Vychádza, prekvapivo, každý piatok.
349 epizod
247 odběratelů

Fantastic Future
Petr Mára, Lubo Smid a Jarda Beck v novém podcastu Fantastic Future. O naší (snad) fantastické budoucnosti!
31 epizod
33 odběratelů

Prognosticky ústav
Bavíme se o tom, co se děje a zajímáme se o domácí politické bizárnosti.
34 epizod
2 odběratelé

Podcast Na Dědině
Rozhovory o vzdělávání a každodenním životě školy Na Dědině v Uherském Ostrohu. Poslechněte si, jak funguje naše koncepce, jak probíhá výuka, i příběhy našich absolventů.
7 epizod
1 odběratel

Holky v Kondici
Podcast Kondice.cz nejen pro ženy. O zdraví, cvičení, psychické pohodě a všem, co vám dodá energii.
267 epizod
29 odběratelů

Odbrzděno
Podcastový speciál Honzy Šťastného a Vladimíra Dobrovolného bez cenzury, bez střihu. Zkrátka odbrzděno!
63 epizod
53 odběratelů

Live rozhovory
Rozhovory o aktuálním dění v kultuře, nových premiérách, chystaných koncertech, vycházejících nahrávkách. Vše, co vám možná uniklo v live vysílání Classic Praha.
541 epizod
2 odběratelé

FRIDRICHOVÁ!
Nora se nebojí ničeho a nikoho. Ptá se na cokoli, nenechá se odbýt. Politici v jejím podcastu nemají kam utéct – musí odpovídat. Ostré otázky, jasné argumenty a nekompromisní rozhovory o tom, co skutečně hýbe Českem. Rozhovory o moci, odpovědnosti a o tom, jak to v Česk…
20 epizod
0 odběratelů

Věci
Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http…
35 epizod
19 odběratelů

PETR MÁRA PODCAST
Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví…
36 epizod
196 odběratelů

Expres Drive
Expres Edrive – podcast plný energie a zábavy Podcast Expres Edrive přináší to nejlepší z oblíbeného odpoledního pořadu rádia Expres FM, který můžete posluchat každý všední den od 16 do 19 hodin. Průvodci pořadem jsou Petr Novák a Michal Plšek, kteří vás v odlehčeném te…
11 epizod
0 odběratelů

VisitChef Podcast
Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef. A team of experienced journalists uncovers the behind-the-scenes world o…
215 epizod
6 odběratelů

CO VY NA TO?
Become a Paid Subscriber: https://creators.spotify.com/pod/show/covynato/subscribe Podcast pro frustrované morální filozofy. Ponoř se s Darinou a jejími přáteli do diskuzí a rozeber s nimi i ty nejšťavnatější příběhy z Redditu. Jejich názor už znáte a #covynato? To se …
107 epizod
88 odběratelů