Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nejdřív mě zkoušeli oslovovat Adélko, teď už se mě bojí, říká senátorka Adéla Šípová

Nejdřív mě zkoušeli oslovovat Adélko, teď už se mě bojí, říká senátorka Adéla Šípová

Obrázek epizody Nejdřív mě zkoušeli oslovovat Adélko, teď už se mě bojí, říká senátorka Adéla Šípová

Poslechněte si podcast

30. 6. 2023

47 min

Nejvíc ze všeho senátorka za Pirátskou stranu Adéla Šípová nesnáší otázku, jak stíhá politiku a pět dětí. I ta padne, ale narazí na jízlivou protiotázku. Jak asi stíhají její několikrát rozvedení kolegové tři rodiny se stále mladšími manželkami? A dál je to v tomto dílu podcastu Boomer a Danuše podobné. Je to drsná výměna mezi boomerem Petrem Honzejkem a Adélou Šípovou, glosovaná povětšinou smířlivou Danuší Nerudovou. Nebudete se nudit, protože vlastně ani ona Danuše Nerudová tak smířlivá není.

Popis podcastu

Informace, které hýbou trhy i politikou. Aktuální podcasty Hospodářských novin.