Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SPECIÁL aka povánoční proud vědomí: sledovanost NBA vs. NFL, vyhazov Browna ze Sacramenta, Honza Veselý 4000 bodů, co dělá Honza Smetana a co přinesl zápas Písek - Olomoucko?

SPECIÁL aka povánoční proud vědomí: sledovanost NBA vs. NFL, vyhazov Browna ze Sacramenta, Honza Veselý 4000 bodů, co dělá Honza Smetana a co přinesl zápas Písek - Olomoucko?

Obrázek epizody SPECIÁL aka povánoční proud vědomí: sledovanost NBA vs. NFL, vyhazov Browna ze Sacramenta, Honza Veselý 4000 bodů, co dělá Honza Smetana a co přinesl zápas Písek - Olomoucko?

Poslechněte si podcast

31. 12. 2024

29 min

O epizodě podcastu

Od roku 2025 už díly najdete v drtivé většině POUZE na herohero.co/jirikalemba. Tady cca jednou za 4-6 týdnů. V názvu tohoto dílu je asi řečeno všechno podstatné. Snažil jsem se odpovědět na vaše dotazy, byť se hned přiznávám, že úplně uspořádané to ode mě nebylo. V epizodě najdete: - vánoční zápasy NBA a souboj sledovanosti s NFL - euroligové ohlédnutí a zmínku o super počinu Honzy Veselého - aktuality z NBL Díky za přízeň a enjoy!

Od roku 2025 už díly najdete v drtivé většině POUZE na herohero.co/jirikalemba . Tady cca jednou za 4-6 týdnů.

V názvu tohoto dílu je asi řečeno všechno podstatné. Snažil jsem se odpovědět na vaše dotazy, byť se hned přiznávám, že úplně uspořádané to ode mě nebylo. V epizodě najdete:

- vánoční zápasy NBA a souboj sledovanosti s NFL

- euroligové ohlédnutí a zmínku o super počinu Honzy Veselého

- aktuality z NBL

Díky za přízeň a enjoy!

Popis podcastu

Podcast o domácím a světovém basketbalu. Jiří Kalemba a hosté. O basketbalu aktuálně, do hloubky, nadčasově, (snad) s vtipem i nadhledem. NBA, NBL, Euroliga