Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 100. (!!!) díl: Trocha bilancování, pohled na kauzu Embiid, Reddickovy emoce, silný Západ x slabý Východ + aktuální NBA rankings

100. (!!!) díl: Trocha bilancování, pohled na kauzu Embiid, Reddickovy emoce, silný Západ x slabý Východ + aktuální NBA rankings

Obrázek epizody 100. (!!!) díl: Trocha bilancování, pohled na kauzu Embiid, Reddickovy emoce, silný Západ x slabý Východ + aktuální NBA rankings

Poslechněte si podcast

12. 11. 2024

1 hod 4 min

O epizodě podcastu

Tentokrát dostáváte podcast v celé délce, ale je to sváteční výjimka:-) Dovolte mi připomenout, že se blíží Vánoce a někoho, kdo má rád basket, by mohlo předplatné pod stromečkem třeba fakt potěšit. Vše zde: herohero.co/jirikalemba Jubilejní díl s trochou osobního patosu na úvod (cca 15 minut:)  Vlastně celá epizoda je tentokrát trošku osobní. Snad vás to neurazí. Pro fanoušky NBA řeším pár aktuálních kauz a témat. (Embiid, Kerr v Bostonu, mají konference ještě smysl) a dovolil jsem si nastřelit aktuální NBA ranking, ale ne nějak zásadně přísně. Příště to dáme víc. Díky za přízeň. Jirka Kalemba

Tentokrát dostáváte podcast v celé délce, ale je to sváteční výjimka:-) Dovolte mi připomenout, že se blíží Vánoce a někoho, kdo má rád basket, by mohlo předplatné pod stromečkem třeba fakt potěšit. Vše zde: herohero.co/jirikalemba

Jubilejní díl s trochou osobního patosu na úvod (cca 15 minut:)

Vlastně celá epizoda je tentokrát trošku osobní. Snad vás to neurazí. Pro fanoušky NBA řeším pár aktuálních kauz a témat. (Embiid, Kerr v Bostonu, mají konference ještě smysl) a dovolil jsem si nastřelit aktuální NBA ranking, ale ne nějak zásadně přísně. Příště to dáme víc. Díky za přízeň. Jirka Kalemba

Popis podcastu

Podcast o domácím a světovém basketbalu. Jiří Kalemba a hosté. O basketbalu aktuálně, do hloubky, nadčasově, (snad) s vtipem i nadhledem. NBA, NBL, Euroliga