
Léto na grilu: Udělejte si skvělý burger z hovězího krku s cibulovým chutney

Šéfkuchař pardubické restaurace Hogo Fogo Jan Brandejs nás naučil burgr z hovězího krku s cibulovým chutney, cuketovými hranolky a hořčicovým dresingem. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal přizvali ke stolu i moderátora a milovníka dobrého vína Martina Severu.Všechny díly podcastu Pochoutky na talíři můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností.
Všechny díly podcastu Pochoutky na talíři můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Pochoutky na talíři můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .