
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 25. 5. 2025

O epizodě podcastu
Dnes: Budeme mít pro vás další soutěžní sladký recept. Budeme péct rebarborové řezy s Václavem Séglem z Praskoles na Hořovicku. A pak už znovu zasedne porota a bude vybírat další recept od vás - posluchačů. Také vám prozradíme, jak se vyrábí hotelový porcelán. Čeká vás další rada z etikety Ladislava Špačka. Poradíme, jak se přihlásit do nového ročníku naší kulinářské soutěže.
Soutěžní recept: Rebarborové řezy od Václava Ségla. Víte, jak se vyrábí hotelový porcelán? Rada z etikety Ladislava Špačka: Jíst makaróny je těžší než jíst špagety.
Popis podcastu
Zábavní hosté, užitečné rady a zprávy ze západu Čech.