
Hovory: In vino veritas, in pivo taky. Snažíme se sledovat trendy, říkají sládci pivovaru Suchdolský Jeník

O epizodě podcastu
Naopak starší generace nemá ani zájem tyto pivní styly ochutnat a drží se spíš spodně kvašených piv, " říkají. Ročně uvaří tři sta hektolitrů piva. Jak se osobní vkus sládka propisuje do chuti piva? Co dělá typickou chuť každé jednotlivé značky? A je pivo bez alkoholu ještě pivo? Odpoví v Hovorech. Moderuje Naděžda Hávová.
Pavel Braný a Tomáš Vaško jsou sládci na České zemědělské univerzitě (ČZU). „Máme zkušenost, že mladí mají oblibu v nových pivních stylech, jako jsou různé druhy svrchně kvašených piv. Naopak starší generace nemá ani zájem tyto pivní styly ochutnat a drží se spíš spodně kvašených piv,“ říkají sládci pivovaru Suchdolský Jeník.
Popis podcastu
Analyticko-publicistická stanice.