Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 11 lekcí, které mě naučil rok 2021

Poslechněte si podcast

3. 1. 2022

44 min

O epizodě podcastu

Rok 2021 byl pro mnohé z nás výzvou. Museli jsme se na spousty věcí adaptovat, přizpůsobit se a hlavně se během této doby chaosu starat o své mentální zdraví, a v této epizodě podcastu s tebou sdílím všechny lekce, které mě tento rok, 2021, naučil. A to kompletně bez filtru. Věřím, že pro tebe budou tyto myšlenky přínosem!

► Highlights:

Proč je důležité mít své vlastní hranice + jak se naučit říkat NE
Jak se rozhodovat a naslouchat svému vnitřnímu hlasu
Vliv toxického okolí na tvůj osobní růst

Vzdělávej se s námi zde:

Webinář o Instagramu zdarma

Kurz Instagram Pro Holky

Individuální konzultace & bezplatný vstupní hovor

Sleduj nás zde:

Podnikání Pro Holky: @podnikaniproholky_

Host, Markéta: @market.baginska

Rok 2021 nebyl ani pro mě tím nejjednodušším! V mém srdci ale zůstane vždy jako jeden z těch, na který budu chtít vzpomínat nejvíce. V této nejnovější epizodě podcastu Podnikání Pro Holky jsem s tebou sdílela všechny lekce, které mě tento rok naučil. A to bez žádného filtru a přikrášlení.  Věřím, že pro tebe bude tato epizoda přínosná a také že ti pomůže vykročit do prvního pracovního týdne roku 2022 v plné energii a síle!

Highlights:

• Proč je důležité mít své vlastní hranice a jak se naučit říkat NE
  • Jak se rozhodovat a naslouchat svému vnitřnímu hlasu
  • Vliv toxického okolí na tvůj osobní růst

► Poslechni si podcast i na našem Youtube 🎥

► Sleduj nás pro více inspirace na Instagramu

Podnikání pro Holky:
@podnikaniproholky_

Markéta Baginská: @marketa_baginska

► Pokud budeš chtít získat to nejlepší know-how, staň se součástí našich programů 🎓

► Zdroje zdarma
najdeš tady 👋🏼

Popis podcastu

Podcast Podnikání pro Holky je zde od toho, aby ti předal vše, co potřebuješ k vybudování úspěšného podnikání znát. 👋🏼

Kvalitní informace, ověřené strategie, podporu a také pochopení, které nám na naší cestě za úspěchem tak často chybí.

Pokud jsi tedy připravena růst, a to nejen po té byznysové stránce, ale i té osobní, jsi zde na tom nejlepším místě. ☕️

// hosted by Markéta Baginská