
#8 Nattokináza / covid19, Alzheimer, plicní fibróza, zákalky, borelióza / EPIVÝŽIVA podcast

8. díl Epivýživa podcast je tu! Tématem rozhovoru je nattokináza. Už jste o ní slyšeli? Pravidelná konzumace fermentovaného sójového pokrmu natto bývá považována za jeden z důležitých faktorů přispívajících k dlouhověkosti obyvatel Japonska. Důvodem je fakt, že natto je jediná potravina obsahující nattokinázu, enzym, který prokazatelně snižuje úmrtnost na choroby srdce a cév a má i mnoho dalších příznivých účinků na lidský organismus. Pozitivní účinky na organismus má i v souvislosti s covid-19, Alzheimerovou chorobou, plicní fibrózou nebo i zákalkami či boreliózou. Tento díl je plný kvalitních informací, neváhejte si ho pustit.
Více info na www.epivyziva.cz, IG @epivyziva.cz a IG @petkisz
Popis podcastu
Ahoj jmenuju se Petra a baví mě povídat si s lidmi. Každý z nás je plný zajímavých zážitků a svého světa, tak proč se nepodělit s ostatními? Peťky talky je podcast o obyčejných neobyčejných lidech.
Víc info o mně a nadcházejících dílech hledej na IG @petkisz