Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #4 Jan a Michal Kapolkovi o gastru, franšízingu a vytrvalosti

#4 Jan a Michal Kapolkovi o gastru, franšízingu a vytrvalosti

Obrázek epizody #4 Jan a Michal Kapolkovi o gastru, franšízingu a vytrvalosti

Poslechněte si podcast

11. 4. 2022

44 min

O epizodě podcastu

Jejich burrita se balí v osmi městech. Se sto padesáti zaměstnanci mají obrat ve středních desítkách milionů… A krize nekrize si drží 85% meziroční růst. Jak to dělají, když ze všech stran slyšíme, že podnikání v gastru je na hranici nemožného? V dubnovém ROŽNI! si povídáme s bratry Kapolkovými, kteří založili síť mexických restaurací Los Capolitos. O tom, jak to chodí v gastru, jak se stát franšízantem, jak franšízorem a jak být flexibilní, nezavírat a negativní přetvořit v pozitivní. Zjistíte, proč založili gastrosíť, jak dlouho trvalo, než se dostali do černých čísel a proč vůbec Los Capolitos nemá pobočku v jejich rodném Havířově.

Bráchové Jan a Michal Kapolkovi stojí za úspěšnou rodinnou gastrosítí Los Capolitos. Honza původně studoval stavařinu, ale jeho cesta na architektuře skončila ve třeťáku, kdy už mu to nedávalo smysl a zároveň ho pohřbila zkouška ze statiky. Ve stejné době starší Michal navrhl, že by mohli otevřít první pobočku ve Frýdku-Místku, v právě budovaném OC Frýda. Jak řekli, tak udělali. Dva roky křesali koncept mexického jídla, na kterém byli závislí, k dokonalosti. Dnes jejich restaurace najdete dvakrát v Ostravě, v Brně, Frýdku-Místku, Kladnu, Liberci, Olomouci, Opavě a Hradci Králové.

V ROŽNI! si každý měsíc svítíme na podnikání v Moravskoslezském kraji. Nejposlouchanější a nejvtipnější business podcast regionu uvádí Tomáš Buchwaldek a Martin Hykel.

Jejich burrita se balí v devíti městech. Se sto padesáti zaměstnanci mají obrat ve středních desítkách milionů… A krize nekrize si drží 85% meziroční růst. Jak to dělají, když ze všech stran slyšíme, že podnikání v gastru je na hranici nemožného?

V dubnovém ROŽNI! si povídáme s bratry Kapolkovými , kteří založili síť mexických restaurací Los Capolitos . O tom, jak to chodí v gastru, jak se stát franšízantem , jak franšízorem a jak být flexibilní, nezavírat a negativní přetvořit v pozitivní. Zjistíte, proč založili gastrosíť, jak dlouho trvalo, než se dostali do černých čísel a proč vůbec Los Capolitos nemá pobočku v jejich rodném Havířově.

Bráchové Jan a Michal Kapolkovi stojí za úspěšnou rodinnou gastrosítí Los Capolitos . Honza původně studoval stavařinu, ale jeho cesta na architektuře skončila ve třeťáku, kdy už mu to nedávalo smysl a zároveň ho pohřbila zkouška ze statiky. Ve stejné době starší Michal navrhl, že by mohli otevřít první pobočku ve Frýdku-Místku, v právě budovaném OC Frýda. Jak řekli, tak udělali. Dva roky křesali koncept mexického jídla , na kterém byli závislí, k dokonalosti. Dnes jejich restaurace najdete dvakrát v Ostravě, v Brně, Frýdku-Místku, Kladnu, Liberci, Olomouci, Opavě a Hradci Králové.

V ROŽNI! si každý měsíc svítíme na podnikání v Moravskoslezském kraji. Nejposlouchanější a nejvtipnější business podcast regionu uvádí Tomáš Buchwaldek a Martin Hykel .

Popis podcastu

Svítíme si na podnikání v Moravskoslezském kraji. 🔦 Rozhovory s patrioty a patriotkami, kteří mají co říct, o podnikání, které má budoucnost. 🟡 Předplaťte si ROŽNI+ a získejte přístup k extra části podcastu a další výhody: patriotimsk.cz/rozni+. Uvádějí Tomáš Buchwaldek a Martin Hykel.