Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Postní doba 2026: Začni znovu, dnes

Postní doba 2026: Začni znovu, dnes

Obrázek epizody Postní doba 2026: Začni znovu, dnes

Poslechněte si podcast

16. 2. 2026

15 min

Postní doba je znovu tady.A možná už teď víš, že jsi to minule nezvládl.Možná se bojíš, že to zase vzdáš.A možná si kladeš otázku: má to vůbec smysl?Právě tady ale začíná skutečný duchovní boj.Postní doba není o dokonalosti ani o výkonu.Není to návrat k pocitu viny.Je to cesta od otroctví ke svobodě – cesta, která není vždy příjemná, ale stojí za to.V tomto videu mluvím o:- tom, proč svatost nespočívá v tom, že nepadáme, ale že znovu vstáváme- jak je možné prožívat radost i uprostřed sebezáporu- a dávám konkrétní, realistické tipy, jak si tuto postní dobu dobře nastavit👉 Pokud si z videa máš odnést jednu jedinou věc, pak tuto:najdi si dnes 15 minut a udělej si jednoduchý „bojový plán“ na postní dobu.📌 Loňské video – komplexní úvod do postní doby:https://youtu.be/VKewDTqslkY?si=lDahSgPescDjGCCw🙏 Modlím se za vás. Budu rád, když se i vy pomodlíte za mne.#postnidoba #postnidoba2026 #krestanstvi #vira #katolici#duchovnizivot #svatost #pust #modlitba #obraceni#krestanstvi #smyslzivota #zivotzviry#ceskyyoutube
— 🌟 SOCIÁLNÍ SÍTĚ 🌟 —🔸 Facebook: Pater Pepa Pater Pepa🔸 Instagram: @‌paterpepa🔸 TikTok: Pater Pepa paterpepa on TikTok🔸 Podcast: 🎧 Apple Podcasts Pater Pepa Podcast | Spotify Pater Pepa Podcast https://open.spotify.com/show/49VMhg9...🔸 Přihlaste se k odběru YouTube kanálu: 🔔 Pater Pepa📢 Sdílejte toto video s přáteli a zapojte se do diskuze o nejzásadnějších otázkách života! 💬

Popis podcastu

Pater Pepa Podcast 🎙️| Víra v každodenním životě 😇 Jsem katolický kněz věnující se pastoraci mládeže a sdílení víry online. V tomto podcastu najdete kázání, úvahy a inspiraci pro hlubší vztah s Bohem. 🌟 Hledáte smysl, posilu do života nebo odpovědi na duchovní otázky? Pojďme se společně zamýšlet nad tím, co je skutečně důležité. 📖 „Ustanovil jich dvanáct, aby byli s ním…“ (Mk 3,14) 🙏 Buďme ve spojení! Sledujte mě také na YouTube, Facebooku a TikToku.