Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

Obrázek epizody Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

Poslechněte si podcast

14. 2. 2025

11 min

O epizodě podcastu

Moderuje Kateřina Neumannová.Všechny díly podcastu Páteční finiš Kateřiny Neumannové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Hostem Pátečního finiše Kateřiny Neumannové byl bývalý sáňkař Jakub Hyman. Jak vzpomíná na olympijské hry v Turíně a Vancouveru? Jak s bratrem bojuje o záchranu sáňkařské dráhy ve Smržovce? „Příprava dráhy je víceméně taková zedničina se sněhem,“ směje se. Proč spolu s bratrem Ondřejem nikdy nestartovali v závodě dvojic na velkých akcích? Mají děti o specifický sport zájem? Poslechněte si celý rozhovor.Všechny díly podcastu Páteční finiš Kateřiny Neumannové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Svého hosta zpovídá bývalá běžkyně na lyžích, olympijská vítězka ze ZOH v Turíně 2006, šestinásobná olympijská medailistka a dvojnásobná mistryně světa Kateřina Neumannová.