Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

Obrázek epizody Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

Poslechněte si podcast

13. 6. 2025

32 min

O epizodě podcastu

Moderuje Kateřina Neumannová.

Všechny díly podcastu Páteční finiš Kateřiny Neumannové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Dvojnásobná olympijská vítězka Barbora Špotáková drží oštěpařský rekord už patnáctým rokem. „Moje největší soupeřky za mnou přišly, stiskly mi dlaň nebo mě objaly a říkaly: ‚Barbora, you can do it!‘“ vzpomíná Špotáková na vypjaté finále olympijských her v Pekingu. Proč současným atletkám oštěp za hranici sedmdesáti metrů nelétá tak často, jako v časech její rivality s Ruskou Abakumovovou? Jak těžce se loučila s profesionální kariérou? A čemu se po ní věnuje?

Všechny díly podcastu Páteční finiš Kateřiny Neumannové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Svého hosta zpovídá bývalá běžkyně na lyžích, olympijská vítězka ze ZOH v Turíně 2006, šestinásobná olympijská medailistka a dvojnásobná mistryně světa Kateřina Neumannová.