Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Švábíková: Chci zdolat 490 centimetrů. Když se dostanu na olympiádu, tak mě nesmí strhnout atmosféra

Švábíková: Chci zdolat 490 centimetrů. Když se dostanu na olympiádu, tak mě nesmí strhnout atmosféra

Obrázek epizody Švábíková: Chci zdolat 490 centimetrů. Když se dostanu na olympiádu, tak mě nesmí strhnout atmosféra

Poslechněte si podcast

5. 4. 2024

28 min

Po skončení halové sezony a v přípravě na nadcházející letní sezonu si našla čas na návštěvu studia Radiožurnálu Sport skokanka o tyči Amálie Švábíková. V pořadu Páteční finiš Kateřiny Neumannové prozradila, jaká je její vysněná meta, jak to vypadá s šancemi české reprezentantky na účast v Paříži, ale také jak funguje její vztah s desetibojařem Ondřejem Kopeckým. V čem ztrácí oproti nejlepším tyčkařkám světa? Poslechněte si celý rozhovor.Všechny díly podcastu Páteční finiš Kateřiny Neumannové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Svého hosta zpovídá bývalá běžkyně na lyžích, olympijská vítězka ze ZOH v Turíně 2006, šestinásobná olympijská medailistka a dvojnásobná mistryně světa Kateřina Neumannová.

Všechny díly podcastu Páteční finiš Kateřiny Neumannové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .