Říká se “nesuď knihu podle obalu”, ale podle čeho si má zákazník vybírat, když etiketa je to jediné, co má k dispozici? Na co si dát při výběru podle etikety pozor? A není to jen další osvědčená marketingová praktika, kterou s námi vinaři komunikují? Umí vlastně vinař vyjádřit osobnost vína podle jeho ošacení? Povídáme si o svých zkušenostech s etiketami a vínem; kdy jsme se spálili, kdy jsme se naopak mile překvapili a co vlastně my považujeme za kvalitní ošacení.
Říká se “nesuď knihu podle obalu”, ale podle čeho si má zákazník vybírat, když etiketa je to jediné, co má k dispozici? Na co si dát při výběru podle etikety pozor? A není to jen další osvědčená marketingová praktika, kterou s námi vinaři komunikují? Umí vlastně vinař vyjádřit osobnost vína podle jeho ošacení? Povídáme si o svých zkušenostech s etiketami a vínem; kdy jsme se spálili, kdy jsme se naopak mile překvapili a co vlastně my považujeme za kvalitní ošacení.
Tři hoši, jedno děvče, společné téma a otevřená láhev (ehm kdyby jedna) na stole. Jsme Eva, Filip, Norbert a Petr. Ovíňujeme se spolu, diskutujeme o fénoménu vína a tentokrát si to nenecháváme pro sebe, jako dřív. Všechny nás dalo dohromady setkávání u vína Na břehu Rhôny. Jsme kritičtí, otevření a polemizujeme nad rozličnými tématy vinného světa. Naše debaty dostaly názvy, pod nimiž skrýváme jednotlivé díly podcastu. Ovínění je tu k poslechu všem, kteří chovají víno v úctě a pokoře.