
O epizodě podcastu
Prosecco je fenomén století. A protože jsme k fenoménům skeptičtí, rozhodli jsme se i tomuto vínu podívat na zoubek a poválet ho na jazyku. Co se může stát během třicetidenního kvašení s vínem? Důvěřujeme mu? Uspěly by u nás tyto jednoduché bubliny na oslavě? Uspěly by vůbec někde? Degustace a následný masakr Prosecca v přímém přenosu v podání Petra, Filipa, Evy a Nora!
Prosecco je fenomén století. A protože jsme k fenoménům skeptičtí, rozhodli jsme se i tomuto vínu podívat na zoubek a poválet ho na jazyku. Co se může stát během třicetidenního kvašení s vínem? Důvěřujeme mu? Uspěly by u nás tyto jednoduché bubliny na oslavě? Uspěly by vůbec někde? Degustace a následný masakr Prosecca v přímém přenosu v podání Petra, Filipa, Evy a Nora!
Popis podcastu
Tři hoši, jedno děvče, společné téma a otevřená láhev (ehm kdyby jedna) na stole. Jsme Eva, Filip, Norbert a Petr. Ovíňujeme se spolu, diskutujeme o fénoménu vína a tentokrát si to nenecháváme pro sebe, jako dřív. Všechny nás dalo dohromady setkávání u vína Na břehu Rhôny. Jsme kritičtí, otevření a polemizujeme nad rozličnými tématy vinného světa. Naše debaty dostaly názvy, pod nimiž skrýváme jednotlivé díly podcastu. Ovínění je tu k poslechu všem, kteří chovají víno v úctě a pokoře.
