Většina těch, kteří zakoupí historický pivovar a opraví jej, v něm obvykle pouze vaří pivo a provozují restauraci. Ne však Květák a Vodouch, kteří se z pivovaru v Kostelci nad Černými lesy rozhodli udělat Národní muzeum pivovarnictví. Jaké je rekonstruovat historický pivovar svépomocí a současně zachraňovat stroje a zařízení z jiných pivovarů i mnoho dalšího se dozvíte v první části rozhovoru s Milanem Starcem a Tomášem Vodochodským.
Pořadem provází sládek Jan Grmela.
Sociální sítě: @pivovarkostelec, @nmpivovarnictvi
Účty Osobností piva - Facebook, Twitter, Instagram, YouTube: @osobnostipiva
Většina těch, kteří zakoupí historický pivovar a opraví jej, v něm obvykle pouze vaří pivo a provozují restauraci. Ne však Květák a Vodouch, kteří se z pivovaru v Kostelci nad Černými lesy rozhodli udělat Národní muzeum pivovarnictví. Jaké je rekonstruovat historický pivovar svépomocí a současně zachraňovat stroje a zařízení z jiných pivovarů i mnoho dalšího se dozvíte v první části rozhovoru s Milanem Starcem a Tomášem Vodochodským.
Pořadem provází sládek Jan Grmela.
Sociální sítě: @pivovarkostelec, @nmpivovarnictvi
Účty Osobností piva - Facebook, Twitter, Instagram, YouTube: @osobnostipiva
Pořad na YouTube o lidech v popředí i pozadí českého pivovarnictví. Rozhovory se sládky, majiteli malých i velkých pivovarů, sladovníky, pěstiteli chmele či výrobci pivovarů.
YouTube kanál: @osobnostipiva
Sociální sítě - Twitter, Facebook, Instagram: @osobnostipiva