Je lihovar v dnešní době automatickou cestou k úspěchu? Jak vznikají nové recepty destilátů? Je možné v archivu zapomenout nějaké sudy? Proč bychom měli ochutnat OMFG 2021? Jak se u Žufánků bohuje s překupníky limitovaných edicí? To vše a mnoho dalšího se dozvíte v druhé části rozhovoru s destilatérem Martinem Žufánkem ze stejnojmenného lihovaru. Rozhovoru tak obsáhlém, že jsme jej museli rozdělit na dva díly!
Pořadem provází sládek Honza Grmela a organizátor pivních vzdělávacích kurzů David Janda.
Facebook, Twitter, Instagram: @zufanek
Účty Osobností piva: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube: @osobnostipiva
Je lihovar v dnešní době automatickou cestou k úspěchu? Jak vznikají nové recepty destilátů? Je možné v archivu zapomenout nějaké sudy? Proč bychom měli ochutnat OMFG 2021? Jak se u Žufánků bohuje s překupníky limitovaných edicí? To vše a mnoho dalšího se dozvíte v druhé části rozhovoru s destilatérem Martinem Žufánkem ze stejnojmenného lihovaru. Rozhovoru tak obsáhlém, že jsme jej museli rozdělit na dva díly!
Pořadem provází sládek Honza Grmela a organizátor pivních vzdělávacích kurzů David Janda.
Facebook, Twitter, Instagram: @zufanek
Účty Osobností piva: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube: @osobnostipiva
Pořad na YouTube o lidech v popředí i pozadí českého pivovarnictví. Rozhovory se sládky, majiteli malých i velkých pivovarů, sladovníky, pěstiteli chmele či výrobci pivovarů.
YouTube kanál: @osobnostipiva
Sociální sítě - Twitter, Facebook, Instagram: @osobnostipiva