
#8 Ondřej Halouzka: Aprés bar Praha

O epizodě podcastu
Díl č.8 podcastu opití.cz mě zavál do Vršovic. Na Kodaňskou ulici. Do baru, který vyčnívá hned z několika důvodu. Vyčnívá rozměry: má 28m2, vyčnívá nabídkou, kterou nenajdete ani v barech s rozlohou o stovkách metrů čtverečních. Vyčnívá nadšeným barmanem/majitelem. A vyčnívá pohostinností, je to prostě takový domácí bar. Vršovičtí residenti ho milují. A vy ho budete milovat taky ať už dorazíte odkudkoliv.
01:00 - Začátky Aprés baru ve Vršovicích
10:30 - Výběr sortimentu | Kapacita baru
29:40 - Co se pálí v Zambii?
37:25 - Pořádné G&T
59:00 - Nabídka práce hlavně pro studenty - pište na https://www.facebook.com/ApresBarCZ
www.opiti.cz
Díl č.8 podcastu opití.cz mě zavál do Vršovic. Na Kodaňskou ulici. Do baru, který vyčnívá hned z několika důvodu. Vyčnívá rozměry: má 28m2, vyčnívá nabídkou, kterou nenajdete ani v barech s rozlohou o stovkách metrů čtverečních. Vyčnívá nadšeným barmanem/majitelem. A vyčnívá pohostinností, je to prostě takový domácí bar. Vršovičtí residenti ho milují. A vy ho budete milovat taky ať už dorazíte odkudkoliv.
- 01:00 - Začátky Aprés baru ve Vršovicích
- 10:30 - Výběr sortimentu | Kapacita baru
- 29:40 - Co se pálí v Zambii?
- 37:25 - Pořádné G&T
- 59:00 - Nabídka práce hlavně pro studenty - pište na https://www.facebook.com/ApresBarCZ
www.opiti.cz
Popis podcastu
Z původního podcastu s paliči, jsme se pres hluboké debaty o ničem posunuli k debatám o novinkách v segmentu chlastu.
V tomto podcastu najdete krátké zprávy z českého lihového rybníčku, souboje lahví, občas nějakou novinku z gastronomie. Vše se špatným zvukem, výslovností, humorem a vším, co k nám patří. Občas vyzpovídáme paliče, hostinské, barmany, sládky a kohokoliv, kdo má o pití, co říct. Většinou jen tlacháme se skleničkou ve skladu. Většinou společně skončíme opití.