Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #8 Ondřej Halouzka: Aprés bar Praha

#8 Ondřej Halouzka: Aprés bar Praha

Obrázek epizody #8 Ondřej Halouzka: Aprés bar Praha

Poslechněte si podcast

20. 5. 2022

59 min

O epizodě podcastu

Díl č.8 podcastu opití.cz mě zavál do Vršovic. Na Kodaňskou ulici. Do baru, který vyčnívá hned z několika důvodu. Vyčnívá rozměry: má 28m2, vyčnívá nabídkou, kterou nenajdete ani v barech s rozlohou o stovkách metrů čtverečních. Vyčnívá nadšeným barmanem/majitelem. A vyčnívá pohostinností, je to prostě takový domácí bar. Vršovičtí residenti ho milují. A vy ho budete milovat taky ať už dorazíte odkudkoliv.    01:00 - Začátky Aprés baru ve Vršovicích  10:30 - Výběr sortimentu | Kapacita baru  29:40 - Co se pálí v Zambii?  37:25 - Pořádné G&T  59:00 - Nabídka práce hlavně pro studenty - pište na https://www.facebook.com/ApresBarCZ  www.opiti.cz

Díl č.8 podcastu opití.cz mě zavál do Vršovic. Na Kodaňskou ulici. Do baru, který vyčnívá hned z několika důvodu. Vyčnívá rozměry: má 28m2, vyčnívá nabídkou, kterou nenajdete ani v barech s rozlohou o stovkách metrů čtverečních. Vyčnívá nadšeným barmanem/majitelem. A vyčnívá pohostinností, je to prostě takový domácí bar. Vršovičtí residenti ho milují. A vy ho budete milovat taky ať už dorazíte odkudkoliv.

  • 01:00 - Začátky Aprés baru ve Vršovicích
  • 10:30 - Výběr sortimentu | Kapacita baru
  • 29:40 - Co se pálí v Zambii?
  • 37:25 - Pořádné G&T
  • 59:00 - Nabídka práce hlavně pro studenty - pište na https://www.facebook.com/ApresBarCZ

www.opiti.cz

Popis podcastu

Z původního podcastu s paliči, jsme se pres hluboké debaty o ničem posunuli k debatám o novinkách v segmentu chlastu. V tomto podcastu najdete krátké zprávy z českého lihového rybníčku, souboje lahví, občas nějakou novinku z gastronomie. Vše se špatným zvukem, výslovností, humorem a vším, co k nám patří. Občas vyzpovídáme paliče, hostinské, barmany, sládky a kohokoliv, kdo má o pití, co říct. Většinou jen tlacháme se skleničkou ve skladu. Většinou společně skončíme opití.