
#7 Zdeny Kortis: The BLACK STUFF Irish Pub & Whisky Bar

O epizodě podcastu
Už sedmý díl našeho podcastu www.opiti.cz měl svou zastávku v legendárním Olomouckém podniku a u jednoho z největších znalců whisky v ČR. Zdeny Kortis mě uvítal pintou Guinnessu, jehož pěna se proměnila v logo mé firmy. O pohostinnosti podniku a majitele to leccos vypovídá.
Naše povídání šlo přes následující témata:
13:20 - Začátky Black Stuffu http://www.blackstuff.cz/
16:30 - Whisky
26:20 - Jak a jaká whisky se dělá v ČR
32:20 - Ovocné destiláty
58:00 - Ananasovice
01:05:00 - Premiéra inspiritus https://www.lihovarek.cz/zazvorovice/...
01:23:40 - Slivovice, finish dub
01:29:00 - The Blend https://www.theblend.cz/
Už sedmý díl našeho podcastu www.opiti.cz měl svou zastávku v legendárním Olomouckém podniku a u jednoho z největších znalců whisky v ČR. Zdeny Kortis mě uvítal pintou Guinnessu, jehož pěna se proměnila v logo mé firmy. O pohostinnosti podniku a majitele to leccos vypovídá.
Naše povídání šlo přes následující témata:
- 13:20 - Začátky Black Stuffu http://www.blackstuff.cz/
- 16:30 - Whisky
- 26:20 - Jak a jaká whisky se dělá v ČR
- 32:20 - Ovocné destiláty
- 58:00 - Ananasovice
- 01:05:00 - Premiéra inspiritus https://www.lihovarek.cz/zazvorovice/...
- 01:23:40 - Slivovice, finish dub
- 01:29:00 - The Blend https://www.theblend.cz/
Popis podcastu
Z původního podcastu s paliči, jsme se pres hluboké debaty o ničem posunuli k debatám o novinkách v segmentu chlastu.
V tomto podcastu najdete krátké zprávy z českého lihového rybníčku, souboje lahví, občas nějakou novinku z gastronomie. Vše se špatným zvukem, výslovností, humorem a vším, co k nám patří. Občas vyzpovídáme paliče, hostinské, barmany, sládky a kohokoliv, kdo má o pití, co říct. Většinou jen tlacháme se skleničkou ve skladu. Většinou společně skončíme opití.