
#6 Jura Omelka: Whisky palírna TŌSH Distillery

O epizodě podcastu
Ačkoliv je TŌSH Distillery jednoznačně whisky palírnou, pokusil jsem se v dnešním díle zaměřit hlavně na její další produkci. Giny a likéry. O whisky mluvíme taky, ale v podstatně větším detailu o ní můžete slyšet na kanále Whisky Essence.
01:20 - Vznik palírny
06:10 - Značka La Fayette
13:20 - Ginová produkce
26:00 - Trnkový gin
40:00 - 100% žito, 100% pšenice
41:30 - Jakamarus 42% - nový bitter pro bary
www.opiti.cz
Ačkoliv je TŌSH Distillery jednoznačně whisky palírnou, pokusil jsem se v dnešním díle zaměřit hlavně na její další produkci. Giny a likéry. O whisky mluvíme taky, ale v podstatně větším detailu o ní můžete slyšet na kanále Whisky Essence.
- 01:20 - Vznik palírny
- 06:10 - Značka La Fayette
- 13:20 - Ginová produkce
- 26:00 - Trnkový gin
- 40:00 - 100% žito, 100% pšenice
- 41:30 - Jakamarus 42% - nový bitter pro bary
Popis podcastu
Z původního podcastu s paliči, jsme se pres hluboké debaty o ničem posunuli k debatám o novinkách v segmentu chlastu.
V tomto podcastu najdete krátké zprávy z českého lihového rybníčku, souboje lahví, občas nějakou novinku z gastronomie. Vše se špatným zvukem, výslovností, humorem a vším, co k nám patří. Občas vyzpovídáme paliče, hostinské, barmany, sládky a kohokoliv, kdo má o pití, co říct. Většinou jen tlacháme se skleničkou ve skladu. Většinou společně skončíme opití.