
#4 Jiří Syrovátka: Generační hospodaření, spolupráce s pivovarem Bernard a práce se sudy

O epizodě podcastu
Dnešní díl podcastu jsem natáčel v Zámeckých sadech Chrámce. Doslova. A teda taky ve sklípku, kde zrají první sudy stařené pivovice a whisky Bernard a také několik ovocných destilátů. Zámecké sady Chrámce jsou firmou, která je srostlá se zdejší krajinou po generace. Jaké jsou další plány.
Témata:
Generační podnikání
Udržitelné hospodaření a technologie
Produkce firmy
Spolupráce s pivovarem Bernard a sudový program
Bernard Whisky
Dnešní díl podcastu jsem natáčel v Zámeckých sadech Chrámce. Doslova. A teda taky ve sklípku, kde zrají první sudy stařené pivovice a whisky Bernard a také několik ovocných destilátů. Zámecké sady Chrámce jsou firmou, která je srostlá se zdejší krajinou po generace. Jaké jsou další plány.
Témata:
- Generační podnikání
- Udržitelné hospodaření a technologie
- Produkce firmy
- Spolupráce s pivovarem Bernard a sudový program
- Bernard Whisky
Popis podcastu
Z původního podcastu s paliči, jsme se pres hluboké debaty o ničem posunuli k debatám o novinkách v segmentu chlastu.
V tomto podcastu najdete krátké zprávy z českého lihového rybníčku, souboje lahví, občas nějakou novinku z gastronomie. Vše se špatným zvukem, výslovností, humorem a vším, co k nám patří. Občas vyzpovídáme paliče, hostinské, barmany, sládky a kohokoliv, kdo má o pití, co říct. Většinou jen tlacháme se skleničkou ve skladu. Většinou společně skončíme opití.