Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva, alkohol i kynuté pečivo. Fermentace není jen kimči, kvašením se vyrábí také léky a umělá hmota

Káva, alkohol i kynuté pečivo. Fermentace není jen kimči, kvašením se vyrábí také léky a umělá hmota

Obrázek epizody Káva, alkohol i kynuté pečivo. Fermentace není jen kimči, kvašením se vyrábí také léky a umělá hmota

Poslechněte si podcast

2. 9. 2022

15 min

Kvašení je v módě. Než začala být fermentace v Česku hitem, začala o ní zhruba před deseti lety psát Zuzana Ouhrabková. Její blog se postupem času stal stránkou, kterou člověk při hledání informací o fermentaci na internetu nemůže minout. „Kimči je obří trend. V tuhle chvíli ale jede taky kombucha, neboli zkvašený čaj,“ říká Ouhrabková a dodává, že se v současné době experimentuje s ledasčím – ve světě fermentace je stále co objevovat.

Všechny díly podcastu On Air můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Reportáže, recenze, rozhovory i názorová publicistika z proudového vysílání.

Všechny díly podcastu On Air můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .