
Vladimír Vaníček | Když tě to nebaví, tak to nedělej.

O epizodě podcastu
Začínal v kuchyni zhruba před 15 lety. Celou svou profesní kariéru tam tráví. Z úplného nováčka se vypracoval až na současného šéfkuchaře restaurace Mlýnec, která patří k vyhlášeným fine dining podnikům v centru Prahy jen kousek od Karlova mostu. Do některých jídel se někdy musí přemáhat, protože lidem to chutná. Spoustu času věnuje přemýšlení o nových jídlech.
Začínal v kuchyni zhruba před 15 lety. Celou svou profesní kariéru tam tráví. Z úplného nováčka se vypracoval až na současného šéfkuchaře restaurace Mlýnec, která patří k vyhlášeným fine dining podnikům v centru Prahy jen kousek od Karlova mostu. Do některých jídel se někdy musí přemáhat, protože lidem to chutná. Spoustu času věnuje přemýšlení o nových jídlech.
Popis podcastu
Podcast, kde veteráni z veřejného prostoru odhalují příběhy a historky, které od nich ještě nezazněly.