Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #167 Jak vytvořit prodejní kampaň, která běží na autopilota (a přináší klienty)

#167 Jak vytvořit prodejní kampaň, která běží na autopilota (a přináší klienty)

Obrázek epizody #167 Jak vytvořit prodejní kampaň, která běží na autopilota (a přináší klienty)

Poslechněte si podcast

Dnes

14 min

👀 Jak vést prodejní kampaň od A do Z (a proč většině lidí nefunguje)

Co si představíte pod pojmem „kampaň"?
Reklamu? Launch produktu? Sleva na e-shopu?

Ve skutečnosti je kampaň kombinací toho všeho – a pokud ji uděláte správně, je to nejrychlejší cesta k vyššímu cashflow a budování důvěry.

V tomto podcastu vás provedu celým procesem:
• Jaký produkt vybrat, aby kampaň měla smysl
• Jak naplánovat jednotlivé fáze kampaně
• Proč je klíčová fáze rozehřívání publika
• Jak funguje webinář jako prodejní nástroj
• Co dělat po webináři, aby přišly reálné prodeje
• Jak kampaň správně vyhodnotit a zlepšit do budoucna

Ukazuji konkrétní strukturu kampaně, kterou používáme napříč službami, digitálními i fyzickými produkty.

Kampaň není o tom „něco spustit".
Je o strategii, argumentaci a práci s pozorností.

💬 Zajímá mě váš pohled: Už jste někdy vedli vlastní kampaň? Jak dopadla?

Napište mi do komentářů.

👉🏻 Sledujte mě na sociálních sítích:
Instagram:
/ prodejni_akademie
Facebook:
/ koucnapodpatku
Web:
https://prodejniakademie.cz

Popis podcastu

Bavíme se o prodeji bez obalu! Chceš se naučit prodávat jako profík a nemuset nikoho nutit ve zprávách? Jsi podnikatel, který se prezentuje v online prostoru? Pak je tohle podcast přímo pro tebe! Úspěšný prodej je provázaný marketingovými strategiemi, mindsetovým nastavením i jasnou prodejní komunikací. Každý týden s tebou budu sdílet tipy, funkční techniky i rady ze světa úspěšného online prodeje. Moje jméno je Tereza Kassasová a jsem business mentor & expert na prodejní komunikaci. Naučím tě srozumitelně komunikovat hodnotu tvého produktu spřízněným klientům se vztyčenou hlavou. Sledovat mě můžeš na Instagramu jako @kouc_na_podpatku a více o mých produktech se můžeš dozvědět zde https://koucnapodpatku.cz/. Přeji ti příjemný poslech!