
57: Proč nechtějí zaměstnanci v gastronomii zpět do práce s Terezou Kučerovou, Ambiente a Karlem Maříkem, Grason

Vítáme vás u dalšího dílu podcastu Nelidské zdroje. S vámi tu jsou José Kadlec a Matěj Matolín a v dnešní epizodě uslyšíte:
- O lákání a zvyšování platů zaměstnanců v gastronomii
- Tipy na HR marketing pro restaurace
- A nové technologické vychytávky, na které se můžeme brzy těšit v gastronomii.
Popis podcastu
Zajímají vás novinky ze světa recruitmentu, sourcingu a moderního HR? Pak je toto podcast pro vás.
José Kadlec (Recruitment Academy, GoodCall, Datacruit) a Matěj Matolín (Impulse Ventures, lovec-hlav.cz) jsou nejvýraznějšími osobnostmi české recruitment scény.
V každé epizodě podcastu se se José s Matějem pobaví o konkrétním trendu nebo problému nejen z oblasti náboru zaměstnanců.