Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pohádkový svět v roce 2025

Poslechněte si podcast

4. 1. 2025

2 min

O epizodě podcastu

Díky moc, že jste součástí mého pohádkového světa:-). Od r. 2020 vás provází už více jak 150 mých pohádek, a já jsem ráda, že dělají radost:-). Novinky v roce 2025: - nově 2 pohádky měsíčně na platformě Forendors (Nedělní pohádky pro radost) - chystaná kniha o ostrovu Brumdos - vánoční příběhy nebo adventní kalendář? Mějte se krásně! Martina Urbanová, www.pisuprodeti.cz
Díky moc, že jste součástí mého pohádkového světa:-). Od r. 2020 vás provází už více jak 150 mých pohádek, a já jsem ráda, že dělají radost:-). Novinky v roce 2025: - nově 2 pohádky měsíčně na platformě Forendors - Nedělní pohádky pro radost ( Nedělní pohádky pro radost (@pisuprodeti.cz) | Forendors) - chystaná kniha o ostrovu Brumdos - vánoční příběhy nebo adventní kalendář? Mějte se krásně! Martina Urbanová, www.pisuprodeti.cz

Popis podcastu

Poslechové pohádky pro děti z blogu www.pisuprodeti.cz. Na mém blogu najdete více jak 100 pohádek pro děti a další stále přibývají. Můžete si vybrat třeba některou z "Nedělních pohádek" nebo z cyklu příběhů na pokračování "Rok a jeho měsíce". V prosinci 2022 vznikly "Adventní příběhy pro radost" a od ledna 2023 se můžete zaposlouchat do nových příběhů s názvem "Kouzelná země skřítka Vítka". Zároveň vás zvu každý poslední víkend v měsíci do mé autorské dílny, kde si můžete poslechnout více o mé chystané knize pro děti ("Liška Eliška a její kamarádi"). Užijte si příjemný poslech!