
57. díl - "Co jsem dnes jedla", intuitivní stravování a studium nutriční terapie v zahraničí (Mgr. Andrea Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)

Dnes probereme to, jak podle nás vypadá normální jídelníček a co už je mimo normu. Prozradíme, jak často se nám podaří mít ukázkový jídelníček a zda zažíváme také výkyvy na váze. A fandíme trendu intuitivního jezení? V první části dnešního dílu probereme také to, jak vnímáme studium nutriční terapie v Čechách. Učily jsme se papouškovat staré informace ze zaprášených bichlí? V druhé části na Herohero si můžete poslechnout náš názor na studium nutriční terapie v zahraničí a na závěr si dáme jedno odlehčené téma - divné kombinace v jídle! Kdo si dává k snídani burger a víno?
Popis podcastu
Podcast s nutričními terapeutkami Ne hladu a řetězcem Lidl o nejrůznějších zákoutích ze světa výživy se srozumitelnými a ucelenými informacemi, který vám pomůže se v této sféře lépe orientovat. Vyjasní nejčastější výživové mýty, pomůže se správným výběrem potravin, seznámí se zajímavými hosty a jejich pohledem na výživu a mnoho dalšího. Jednotlivými epizodami vás provedou nutriční terapeutky z Ne hladu - Ing. Mgr. Veronika Pourová a Mgr. Andrea Jakešová.