
5. díl - Mýty ve výživě - zpracované potraviny

5.díl ze série MÝTY VE VÝŽIVĚ se tentokrát věnuje zpracovaným potravinám. Pomalu na každém rohu se setkáváme s doporučením, že bychom měli jíst nezpracované potraviny a měli bychom se vyhýbat těm vysoce (ultra) zpracovaným. Co ale do takové skupiny vysoce zpracovaných potravin všechno patří? A opravdu bychom měli házet všechny tyto potraviny do stejného pytle? Tak to se dozvíte právě v tomto podcastu.
Za realizaci tohoto podcastu děkujeme Sportisimu.
Popis podcastu
Podcast s nutričními terapeutkami Ne hladu a řetězcem Lidl o nejrůznějších zákoutích ze světa výživy se srozumitelnými a ucelenými informacemi, který vám pomůže se v této sféře lépe orientovat. Vyjasní nejčastější výživové mýty, pomůže se správným výběrem potravin, seznámí se zajímavými hosty a jejich pohledem na výživu a mnoho dalšího. Jednotlivými epizodami vás provedou nutriční terapeutky z Ne hladu - Ing. Mgr. Veronika Pourová a Mgr. Andrea Jakešová.