
47. díl - Stabilní glykémie jako alfa a omega zdravého jídelníčku? (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)

V dnešním díle se společně ponoříme do rozebrání metody Jessie Inchauspé, autorky knihy The Glucose revolution a populárního instagramového účtu. Je vhodné jíst jednotlivé ingredience v pokrmu v určitém pořadí? Je zásadní držet hladinu krevního cukru co nejstabilnější a doporučily bychom si glykémii pravidelně monitorovat? Prozradíme také co si myslíme o popíjení octa a dalších doporučovaných praktikách. Dejte vědět, zda vás epizoda bavila!
Popis podcastu
Podcast s nutričními terapeutkami Ne hladu a řetězcem Lidl o nejrůznějších zákoutích ze světa výživy se srozumitelnými a ucelenými informacemi, který vám pomůže se v této sféře lépe orientovat. Vyjasní nejčastější výživové mýty, pomůže se správným výběrem potravin, seznámí se zajímavými hosty a jejich pohledem na výživu a mnoho dalšího. Jednotlivými epizodami vás provedou nutriční terapeutky z Ne hladu - Ing. Mgr. Veronika Pourová a Mgr. Andrea Jakešová.