1. MS žen v muškaření
Je to už pár dnů a holky si pomalu, některé rychleji, začínají uvědomovat, co se jim podařilo. Vyhrály 1. MS v muškaření žen. To už jim nikdo nikdy nesebere. Prostě byly první. A díky nim bude vyryto jméno naší republiky na trofeji. Ta teda ještě není, ale věřím, že FIPS - Mouche toto napraví. Stejně tak pro individuální kategorii žen. Protože i tam vyhrála naše závodnice - Terka Rutová. Ostatně naše ženy vyloupily Norsko komplet, nejenže nenechaly pro ostatní žádnou medaili, ale chytly nejvíce ryb - 201 ks (2. Finky 134 ks, 3. Norky - 113 ks) a Katka Švagrová chytla největší rybu šampionátu - 54 cm nádherného potočáka.
Velkou roli v epochálním úspěchu měl i trenér Jája Šram. Všechny si jej pochvalovaly. Úplně jej vidím, jak se potutelně usmívá s hlavou lehce na bok, dělá fórky a tím holky uklidní. O jeho závodních a potažmo odborně trenérských kvalitách se nemusím zmiňovat, protože to je obecně známý fakt.
Dalším dílkem do mozaiky úspěchu byl Ondra Pekárek. Bydlel v Norsku 10 let, umí norsky, zná poměry, chytá ryby. Hodně pomohl.
S holkama se roky potkáváme na soutěžích, je to špička naší ženské závodní muškařiny. Ale vlastně to jsou všechny ženy, které závodí. Ještě teda Ivuška. ;) Takže v rozhovorech zazní apel na rybařící děvčata, aby se přidaly a začaly v závodit.
Kvalita zvuku bonusového dílu je limitovaná tím, že jsme jej natáčeli po telefonních linkách.
Vyzpovídal jsem všechny včetně trenéra. U toho jsem byl rád, že si udělal čaj... ;)
Přeji příjemný poslech.
Odkazy
Více článků na www.muskarskezavody.cz.
Další moje fotografie můžete vidět na instagramu @igor_slavik_.
Sledování mého youtube kanálu je nejlepším oceněním mé práce - ZDE.
Díky za odběr.
Díky za sledování.
Díky za reakce.
Mějte se fajn.
Podpora podcastu Naviják
Připomínám možnost podpořit Naviják, resp. jeho tvůrce, tzn. mě. ;)
Pobavil mě Jarda Novák - viz jeden z předchozích dílů ZDE, když mně volal a říkal, že jeden kamarád mu chválil díl Naviják, kde byl hostem. A Jarda mu s tím jeho typickým úsměvem a pohledem nad obroučkami brýlí říká: " A platils?" Kamarád se trochu začervenal a odvětil, že ne. A Jarda na něho: "Přece bys neposlouchal zadarmo..." A kamarád přislíbil, že to napraví. :D
Pokud Vás díl bavil, budu rád za příspěvek.
A všem, kteří mě už pozvali a zase třeba pozvou, ze srdce děkuji.
Už mě pozvali (stav k 19. 7. 2022):
Martin K., Patrik M., Tomáš Š., Luboš R., Honza V., Marek M., Vojta Š., Michal M.- 6x, Honza Š., Vojta U., Ondra B., Miroslav E., Radim K. - 4x, Aleš P., Pavel Z., Renata J. - 2x, Jirka J. - 2x, Miroslav F., Martin S. - 6x, Jiří Š. - 2x, Terka R., Zdeněk H. - 2x, Daniela J. (Petr J. - 4x), Karel K., Luboš S. - 2x, David K., Petr B., Václav V., Radoslav K., Jiří K., Radim P., Jirka D., Aleš P., Karel K..
Děkuji moc.
Je to pro mě nejen ocenění už vykonané práce, ale i motivace do práce budoucí.
Jednoduše načtením QR kódu v internet bankingu mně můžete poslat příspěvek.
Částku můžete samozřejmě upravit.
Díky moc.
1. MS žen v muškaření
Je to už pár dnů a holky si pomalu, některé rychleji, začínají uvědomovat, co se jim podařilo. Vyhrály 1. MS v muškaření žen. To už jim nikdo nikdy nesebere. Prostě byly první. A díky nim bude vyryto jméno naší republiky na trofeji. Ta teda ještě není, ale věřím, že FIPS - Mouche toto napraví. Stejně tak pro individuální kategorii žen. Protože i tam vyhrála naše závodnice - Terka Rutová. Ostatně naše ženy vyloupily Norsko komplet, nejenže nenechaly pro ostatní žádnou medaili, ale chytly nejvíce ryb - 201 ks (2. Finky 134 ks, 3. Norky - 113 ks) a Katka Švagrová chytla největší rybu šampionátu - 54 cm nádherného potočáka.
Velkou roli v epochálním úspěchu měl i trenér Jája Šram. Všechny si jej pochvalovaly. Úplně jej vidím, jak se potutelně usmívá s hlavou lehce na bok, dělá fórky a tím holky uklidní. O jeho závodních a potažmo odborně trenérských kvalitách se nemusím zmiňovat, protože to je obecně známý fakt.
Dalším dílkem do mozaiky úspěchu byl Ondra Pekárek. Bydlel v Norsku 10 let, umí norsky, zná poměry, chytá ryby. Hodně pomohl.
S holkama se roky potkáváme na soutěžích, je to špička naší ženské závodní muškařiny. Ale vlastně to jsou všechny ženy, které závodí. Ještě teda Ivuška. ;) Takže v rozhovorech zazní apel na rybařící děvčata, aby se přidaly a začaly v závodit.
Kvalita zvuku bonusového dílu je limitovaná tím, že jsme jej natáčeli po telefonních linkách.
Vyzpovídal jsem všechny včetně trenéra. U toho jsem byl rád, že si udělal čaj... ;)
Přeji příjemný poslech.
Odkazy
Více článků na www.muskarskezavody.cz .
Další moje fotografie můžete vidět na instagramu @igor_slavik_ .
Sledování mého youtube kanálu je nejlepším oceněním mé práce - ZDE .
Díky za odběr.
Díky za sledování.
Díky za reakce.
Mějte se fajn.
Podpora podcastu Naviják
Připomínám možnost podpořit Naviják, resp. jeho tvůrce, tzn. mě. ;)
Pobavil mě Jarda Novák - viz jeden z předchozích dílů ZDE , když mně volal a říkal, že jeden kamarád mu chválil díl Naviják, kde byl hostem. A Jarda mu s tím jeho typickým úsměvem a pohledem nad obroučkami brýlí říká: " A platils?" Kamarád se trochu začervenal a odvětil, že ne. A Jarda na něho: "Přece bys neposlouchal zadarmo..." A kamarád přislíbil, že to napraví. :D
Pokud Vás díl bavil, budu rád za příspěvek.
A všem, kteří mě už pozvali a zase třeba pozvou, ze srdce děkuji.
Už mě pozvali (stav k 19. 7. 2022):
Martin K., Patrik M., Tomáš Š., Luboš R., Honza V., Marek M., Vojta Š., Michal M.- 6x, Honza Š., Vojta U., Ondra B., Miroslav E., Radim K. - 4x, Aleš P., Pavel Z., Renata J. - 2x, Jirka J. - 2x, Miroslav F., Martin S. - 6x, Jiří Š. - 2x, Terka R., Zdeněk H. - 2x, Daniela J. (Petr J. - 4x), Karel K., Luboš S. - 2x, David K., Petr B., Václav V., Radoslav K., Jiří K., Radim P., Jirka D., Aleš P., Karel K..
Děkuji moc.
Je to pro mě nejen ocenění už vykonané práce, ale i motivace do práce budoucí.
Jednoduše načtením QR kódu v internet bankingu mně můžete poslat příspěvek.
Částku můžete samozřejmě upravit.
Díky moc.
Jmenuji se Igor Slavík a mám podcastové studio v obytňáku. Přijíždím s ním za svými hosty a povídáme si nejen o muškaření.
My name is Igor Slavík and I have a podcast studio in my campervan. I ride with it to guests and we have a chat not only about fly fishing.