Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lipan je moje srdcovka - Naviják #178 - Aleš Poláček

Lipan je moje srdcovka - Naviják #178 - Aleš Poláček

Obrázek epizody Lipan je moje srdcovka - Naviják #178 - Aleš Poláček

Poslechněte si podcast

Dnes

1 hod 13 min

Aleš už jednou v Navijáku byl. Jako zástupce spolku “Přátel vod pětilisté růže”.

Od té doby jsme se párkrát potkali, párkrát spolu chytali. Je to kluk, který pro ryby opravdu žije. Vystudoval Vodňany, buduje “Záchrannou stanici Lipana podhorního. Na zahradě svých rodičů. Video ze stavby bude následovat. ;)

Dává do toho své prostředky. Snažil jsem se mu dodat odvahu, aby si zřídil stránky a tam dal QR kód, abychom mu mohli přispět. Crowdfunding funguje. Co vy na to? Přispěli byste?

Bylo to moc příjemné setkání a jsem rád, že jsem mohl zprostředkovat Alešovu vášeň v této epizodě Navijáku.

Jo a ty langoše od babičky byly výborný!

Mějte se fajn a přeji příjemné sledování a poslech.

Některé epizody jsou kompletní pro všechny.

Některé jsou celé pouze na placených platformách - forendors, herohero.

Pokud nechcete, aby vám něco uteklo, za pár peněz měsíčně se dostanete ke kompletnímu obsahu a bez reklam.

Sledujte můj instagram - ⁠⁠⁠ instagram.com/igor_slavik_

Sledujte YT kanál - youtube.com/…/videos

A mušky nakupujte na mém eshopu eshop.muskarskezavody.cz

Popis podcastu

Jmenuji se Igor Slavík a mám podcastové studio v obytňáku. Přijíždím s ním za svými hosty a povídáme si nejen o muškaření. My name is Igor Slavík and I have a podcast studio in my campervan. I ride with it to guests and we have a chat not only about fly fishing.