
#67 Rozhovor s Petrem Sládkem: “V gastronomii nikdy není na růžích ustláno.”

O epizodě podcastu
Hostem další epizody podcastu Naše švýcarské zážitky je Sládek, který o sobě tvrdí, že je restauratér srdcem a duší. Prošel nejznámějšími restauracemi v Praze a ve Švýcarsku začínal u Zdeňka Pohlreicha v jeho restauraci v Romanshornu. Spolu s manželkou nyní Lucií provozují restauraci Rütli ve Vitznau v kantonu Lucern. V minulých dnech rozvířily vody krajanských skupin na sociálních sítích diskuse o cenách jejich českého menu. Právě o jejich podnikání a zkušenostech ve švýcarské gastronomii si budeme dneska povídat. A na co jsem se ještě Petra zeptala?
?️ Jaké byly jeho začátky ve Švýcarsku?
?️ Jak je na tom švýcarská gastronomie?
?️ Co obnáší získat Wirtepatent?
?️ Jak je po covidu těžké získat kvalitní lidi do gastra?
?️ Jak se vypořádávají s hejty na sociálních sítích?
?️ A samozřejmě jaké byly jeho švýcarské AHA momenty?
Hostem další epizody podcastu Naše švýcarské zážitky je Petr Sládek, který o sobě tvrdí, že je restauratér srdcem a duší. Prošel nejznámějšími restauracemi v Praze a ve Švýcarsku začínal u Zdeňka Pohlreicha v jeho restauraci v Romanshornu. Spolu s manželkou nyní Lucií provozují restauraci Rütli ve Vitznau v kantonu Lucern. V minulých dnech rozvířily vody krajanských skupin na sociálních sítích diskuse o cenách jejich českého menu. Právě o jejich podnikání a zkušenostech ve švýcarské gastronomii si budeme dneska povídat. A na co jsem se ještě Petra zeptala?
🎙️ Jaké byly jeho začátky ve Švýcarsku?
🎙️ Jak je na tom švýcarská gastronomie?
🎙️ Co obnáší získat Wirtepatent?
🎙️ Jak je po covidu těžké získat kvalitní lidi do gastra?
🎙️ Jak se vypořádávají s hejty na sociálních sítích?
🎙️ A samozřejmě jaké byly jeho švýcarské AHA momenty?