Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Topolánek: Lidé by neměli spoléhat na stát. Mějte dvě práce, já mám tři. / 21. 7. 2022

Topolánek: Lidé by neměli spoléhat na stát. Mějte dvě práce, já mám tři. / 21. 7. 2022

Obrázek epizody Topolánek: Lidé by neměli spoléhat na stát. Mějte dvě práce, já mám tři. / 21. 7. 2022

Poslechněte si podcast

21. 7. 2022

39 min

O epizodě podcastu

Jak se vládě daří řešit energetickou krizi a co by mělo Česko vyjednat během předsednictví v Radě EU? To jsou některé z otázek, na které se ve čtvrtek ptala Bára Divišová bývalého předsedy vlády a nyní člena vedení Teplárenského sdružení ČR Mirka Topolánka ve speciálu pořadu Napřímo na TN Live. #tnlive #naprimo #topolanek

Jak se vládě daří řešit energetickou krizi a co by mělo Česko vyjednat během předsednictví v Radě EU? To jsou některé z otázek, na které se ve čtvrtek ptala Bára Divišová bývalého předsedy vlády a nyní člena vedení Teplárenského sdružení ČR Mirka Topolánka ve speciálu pořadu Napřímo na TN Live.

#tnlive #naprimo #topolanek

Popis podcastu

Pravidelné rozhovory s předními politickými představiteli naší země. Aktuální témata, která pálí každého Čecha.