Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Robert Neruda: Střet zájmů nehrozí. Jsem ochotný kvůli ženě přerušit kariéru. / Cesta na Hrad / 4. 12. 2022

Robert Neruda: Střet zájmů nehrozí. Jsem ochotný kvůli ženě přerušit kariéru. / Cesta na Hrad / 4. 12. 2022

Obrázek epizody Robert Neruda: Střet zájmů nehrozí. Jsem ochotný kvůli ženě přerušit kariéru. / Cesta na Hrad / 4. 12. 2022

Poslechněte si podcast

4. 12. 2022

30 min

O epizodě podcastu

Ve speciálu Cesta na Hrad v neděli Bára Divišová přivítala manžela prezidentské kandidátky Danuše Nerudové, právníka Roberta Nerudu. Ačkoli je spoluvlastníkem advokátní kanceláře HAVEL & PARTNERS, střet zájmů podle něj nehrozí. Za určitých okolností je ale kariéru připraven přerušit. Okomentoval také například silné a slabé stránky své ženy. #CestaNaHrad

Ve speciálu Cesta na Hrad v neděli Bára Divišová přivítala manžela prezidentské kandidátky Danuše Nerudové, právníka Roberta Nerudu. Ačkoli je spoluvlastníkem advokátní kanceláře HAVEL & PARTNERS, střet zájmů podle něj nehrozí. Za určitých okolností je ale kariéru připraven přerušit. Okomentoval také například silné a slabé stránky své ženy.

#CestaNaHrad

Popis podcastu

Pravidelné rozhovory s předními politickými představiteli naší země. Aktuální témata, která pálí každého Čecha.