Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kuloáry | Jan Skopeček (ODS): Přijde mi legrační, že nás Piráti mají za kmotry až teď | 25. 9. 2024

Kuloáry | Jan Skopeček (ODS): Přijde mi legrační, že nás Piráti mají za kmotry až teď | 25. 9. 2024

Obrázek epizody Kuloáry | Jan Skopeček (ODS): Přijde mi legrační, že nás Piráti mají za kmotry až teď | 25. 9. 2024

Poslechněte si podcast

25. 9. 2024

30 min

O epizodě podcastu

Hostem středečního pořadu Kuloáry Napřímo byl místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skopeček (ODS). Situace, kdy se zástupci Pirátské strany rozhodli vládu kritizovat až po odvolání jejich předsedy, je podle něj iracionální. Nesouhlasí ani s obviněními, která od nich zazněla.

Hostem středečního pořadu Kuloáry Napřímo byl místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skopeček (ODS). Situace, kdy se zástupci Pirátské strany rozhodli vládu kritizovat až po odvolání jejich předsedy, je podle něj iracionální. Nesouhlasí ani s obviněními, která od nich zazněla.

Popis podcastu

Pravidelné rozhovory s předními politickými představiteli naší země. Aktuální témata, která pálí každého Čecha.