Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alena Schillerová (ANO): Já se auditu nebojím. Některé mé fotky možná byly provokativní / 9. 2. 2022

Alena Schillerová (ANO): Já se auditu nebojím. Některé mé fotky možná byly provokativní / 9. 2. 2022

Obrázek epizody Alena Schillerová (ANO): Já se auditu nebojím. Některé mé fotky možná byly provokativní / 9. 2. 2022

Poslechněte si podcast

9. 2. 2022

24 min

O epizodě podcastu

Alena Schillerová (ANO) v pořadu Napřímo značně zkritizovala návrh státního rozpočtu. Popsala ale také své fungování na sociálních sítích. Auditu se prý nebojí, přestože si je vědoma toho, že některé její fotky byly vyloženě provokativní.

Alena Schillerová (ANO) v pořadu Napřímo značně zkritizovala návrh státního rozpočtu. Popsala ale také své fungování na sociálních sítích. Auditu se prý nebojí, přestože si je vědoma toho, že některé její fotky byly vyloženě provokativní.

Popis podcastu

Pravidelné rozhovory s předními politickými představiteli naší země. Aktuální témata, která pálí každého Čecha.