Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 13 | Můj filmový (a seriálový) rok 2023

13 | Můj filmový (a seriálový) rok 2023

Obrázek epizody 13 | Můj filmový (a seriálový) rok 2023

Poslechněte si podcast

1. 4. 2024

1 hod 5 min

O epizodě podcastu

Sice je to shrnující a bilanční epizoda, která měla vyjít zkraje nového roku, ale co už. Byla jsem moc líná, takže postprodukce trvala déle. Nicméně duben je ještě skoro první čtvrtletí, takže za mě ok. ——————— zmiňuji: Aplikaci TV Time video o nesmyslných pracích, které jsem nenašla filmy: Booksmart/Šprtky to chtěj taky School of Rock/Škola ro(c)ku 500 Days of Summer/500 dní se Summer Méďa Béďa/Hey There, It's Yogi Bear (1964) Babylon Ready or Not/Krvavá nevěsta The Amazing Spider-Man I a II + Spider-Man Homecoming The Kings of Summer/Králové léta Beetlejuice Dinner for Schmucks/Blbec k večeři (2010) trilogie Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?/Co jsme komu udělali? Sister Act/Sestra v akci Spider-Man Across the Spider-verse/Napříč paralelními světy Once Upon a Time in Hollywood/Tenkrát v Hollywoodu Samotáři Hop/Velikonoční superzajda Midsommar/Slunovrat Legally Blonde/Pravá blondýnka Birds of Prey/Podivuhodná proměna Harley Quinn Oppenheimer No Hard Feelings/Nic ve zlým Red, White, & Royal Blue/Červená, bílá a královsky modrá Pride and Prejudice/Pýcha a předsudek Barbie Aftersun Jurassic Park/Jurský park Brokeback Mountain/Zkrocená hora Haunting in Venice/Přízraky v Benátkách Ratatouille Spalovač mrtvol Past Lives/Minulé životy Shawshank Redemption/Vykoupení z věznice Shawshank seriály: Pride and Prejudice BBC/Pýcha a předsudek The Queen's Gambit/Dámský gambit The Office/Kancl Heartstopper/Srdcerváči Normal People/Normální lidé Sex Education/Sexuální výchova ---------------- feedback směřujte na @booksbyan, Apple Podcasty, nebo na Spotify

Sice je to shrnující a bilanční epizoda, která měla vyjít zkraje nového roku, ale co už. Byla jsem moc líná, takže postprodukce trvala déle. Nicméně duben je ještě skoro první čtvrtletí, takže za mě ok. ———————

zmiňuji:

Aplikaci TV Time

video o nesmyslných pracích, které jsem nenašla

filmy:

Booksmart/Šprtky to chtěj taky

School of Rock/Škola ro(c)ku

500 Days of Summer/500 dní se Summer

Méďa Béďa/Hey There, It's Yogi Bear (1964)

Babylon

Ready or Not/Krvavá nevěsta

The Amazing Spider-Man I a II + Spider-Man Homecoming

The Kings of Summer/Králové léta

Beetlejuice

Dinner for Schmucks/Blbec k večeři (2010)

trilogie Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?/Co jsme komu udělali?

Sister Act/Sestra v akci

Spider-Man Across the Spider-verse/Napříč paralelními světy

Once Upon a Time in Hollywood/Tenkrát v Hollywoodu

Samotáři

Hop/Velikonoční superzajda

Midsommar/Slunovrat

Legally Blonde/Pravá blondýnka

Birds of Prey/Podivuhodná proměna Harley Quinn

Oppenheimer

No Hard Feelings/Nic ve zlým

Red, White, & Royal Blue/Červená, bílá a královsky modrá

Pride and Prejudice/Pýcha a předsudek

Barbie

Aftersun

Jurassic Park/Jurský park

Brokeback Mountain/Zkrocená hora

Haunting in Venice/Přízraky v Benátkách

Ratatouille

Spalovač mrtvol

Past Lives/Minulé životy

Shawshank Redemption/Vykoupení z věznice Shawshank

seriály:

Pride and Prejudice BBC/Pýcha a předsudek

The Queen's Gambit/Dámský gambit

The Office/Kancl

Heartstopper/Srdcerváči

Normal People/Normální lidé

Sex Education/Sexuální výchova

----------------

feedback směřujte na @booksbyan, Apple Podcasty, nebo na Spotify

Popis podcastu

Podcast o všem, o čem budu chtít mluvit, o tom, co mi zrovna vrtá hlavou a o věcech, které mě baví. Prostě taková spousta náhodnejch pokeců na jednom místě.