Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Chlebíčkové bistro: Jak podniká Hana Michopulu

Na volné noze

Na volné noze

Byznys

Chlebíčkové bistro: Jak podniká Hana Michopulu

Obrázek epizody Chlebíčkové bistro: Jak podniká Hana Michopulu

Poslechněte si podcast

30. 9. 2016

22 min

Hana Michopulu je jednou z vůdčích osobností české gastronomie, ale na podnikání se jí prý ještě nikdo neptal. Proslula jako novinářka, založila první farmářské trhy v Česku, je autorkou úspěšných kuchařek a majitelkou bistra Sisters v Dlouhé ulici, pro které modernizovala tradiční český chlebíček. O tom, že v podnikání má každý chlebíček dvě kůrky a že úspěch přichází ve vlnách, mluvila s Bárou Rektorovou. Zhlédnout video: http://bit.ly/hMich