Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #107 MUDr. Lucie Kozáková: "Znám metodu, která pomáhá, a přesto dál píchám uši? Přestalo mi to dávat smysl.“

#107 MUDr. Lucie Kozáková: "Znám metodu, která pomáhá, a přesto dál píchám uši? Přestalo mi to dávat smysl.“

Obrázek epizody #107 MUDr. Lucie Kozáková: "Znám metodu, která pomáhá, a přesto dál píchám uši? Přestalo mi to dávat smysl.“

Poslechněte si podcast

2. 5. 2025

1 hod 10 min

O epizodě podcastu

Poslechněte si osobní příběh lékařky MUDr. Lucie Kozákové, která po 25 letech opustila nemocniční praxi na ORL a rozhodla se vydat cestou celostní medicíny, homeopatie a online podpory pacientů.Lucie mluví otevřeně o svém vnitřním konfliktu, o přechodu z klasické medicíny k homeopatii, i o tom, jak jí tato nová cesta umožnila pomáhat pacientům víc do hloubky – nejen na tělesné, ale i na psychické úrovni.V rozhovoru se dozvíte:„Chci takhle pracovat dalších dvacet let? Nechci. Chci být na konci života spokojená s tím, co jsem dělala.“„Homeopatie mě pohltila. Nejdřív přes nemoc mé dcery, pak jsem ji začala studovat a žít.“„Homeopatii je třeba nejdřív poznat, než ji člověk odsoudí."„Internet není ideální pro všechno. Může to být ale první krok – můstek, než se člověk rozhodne pro osobní cestu.“„Tělo k nám promlouvá. Ukazuje, že není v rovnováze. Pokud ho neposloucháme, udělá to silněji.“„Nejsem proti klasické medicíně. Věřím, že můžeme obě cesty spojit – šetrně a účinně.“„Homeopatický lék není zázrak – ale když ho dobře vybereme, může zafungovat během pár hodin.“„Každý z nás je originál. Žádné univerzální řešení neexistuje, ani v homeopatii.“Pokud vás zajímá celostní přístup ke zdraví, hledáte šetrné metody léčby nebo jste jen zvědaví, jak se dá žít medicína jinak – tenhle díl je právě pro vás.MUDr. Lucie Kozáková je odbornou garantkou portálu Svět homeopatie, najdete ji i na sociálních sítích portálu:www.svethomeopatie.czFacebook: Svět homeopatieInstagram: svethomeopatie

Poslechněte si osobní příběh lékařky MUDr. Lucie Kozákové , která po 25 letech opustila nemocniční praxi na ORL a rozhodla se vydat cestou celostní medicíny, homeopatie a online podpory pacientů.

Lucie mluví otevřeně o svém vnitřním konfliktu, o přechodu z klasické medicíny k homeopatii, i o tom, jak jí tato nová cesta umožnila pomáhat pacientům víc do hloubky – nejen na tělesné, ale i na psychické úrovni.

V rozhovoru se dozvíte:

• „Chci takhle pracovat dalších dvacet let? Nechci. Chci být na konci života spokojená s tím, co jsem dělala.“
  • „Homeopatie mě pohltila. Nejdřív přes nemoc mé dcery, pak jsem ji začala studovat a žít.“
  • „Homeopatii je třeba nejdřív poznat, než ji člověk odsoudí."
  • „Internet není ideální pro všechno. Může to být ale první krok – můstek, než se člověk rozhodne pro osobní cestu.“
  • „Tělo k nám promlouvá. Ukazuje, že není v rovnováze. Pokud ho neposloucháme, udělá to silněji.“
  • „Nejsem proti klasické medicíně. Věřím, že můžeme obě cesty spojit – šetrně a účinně.“
  • „Homeopatický lék není zázrak – ale když ho dobře vybereme, může zafungovat během pár hodin.“
  • „Každý z nás je originál. Žádné univerzální řešení neexistuje, ani v homeopatii.“

Pokud vás zajímá celostní přístup ke zdraví, hledáte šetrné metody léčby nebo jste jen zvědaví, jak se dá žít medicína jinak – tenhle díl je právě pro vás.

MUDr. Lucie Kozáková je odbornou garantkou portálu Svět homeopatie, najdete ji i na sociálních sítích portálu:

www.svethomeopatie.cz

Facebook: Svět homeopatie

Instagram: svethomeopatie

Popis podcastu

Podcast o možnostech i rovnováze mezi moderní medicínou a celostními přístupy. Rozhovory s odborníky, kteří propojují vědu, zkušenost i praxi. Inspirativní rozhovory i příběhy o těle, mysli a životním stylu, který dává smysl.