Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #100 Každá nemoc má svůj příběh

Poslechněte si podcast

3. 12. 2024

1 hod 26 min

O epizodě podcastu

Send us a textMUDr. Hana Váňová, praktická lékařka, homeopatka, zakládající předsedkyně Homeopatické lékařské asociace a lektorka mezinárodní školy klinické homeopatie CEDH."Medicína je jen jedna a homeopatie je její součástí," říká a přiznává, že si bez této léčebné metody život vlastně ani nedokáže představit. Homeopatii se věnuje více než 35 let.V tomto jubilejním 100. dílu podcastu mi Hana Váňová svěřila své filozofické a generační úvahy, mluvila o proměnách života v posledních letech, hodnotě mezigeneračního setkávání a důležitosti sdílení. MUDr. Váňová se podělila i o mnoho příběhů ze své profesní praxe i osobního života. Zdůraznila roli homeopatie nejen jako léčebné metody, ale i jako životního přístupu. V rozhovoru je tolik moudra, že nemá smysl vypisovat detaily. Pusťte si ho a dáte mi za pravdu.Životopis MUDr. Hany Váňové.Více rozhovorů i videí o zdraví, aktivním životním stylu, ale i hluboké příběhy najdete zde:Instagram: navlnedraviFacebook: Na vlně zdraví podcastYouTube: Na vlně zdravíLíbí se Vám moje rozhovory? Podpořte jejich tvorbu na Forendors! Skvělé platformě pro obsahové tvůrce. Díky za Vaši podporu! Lucie
MUDr. Hana Váňová, praktická lékařka, homeopatka, zakládající předsedkyně Homeopatické lékařské asociace a lektorka mezinárodní školy klinické homeopatie CEDH."Medicína je jen jedna a homeopatie je její součástí," říká a přiznává, že si bez této léčebné metody život vlastně ani nedokáže představit. Homeopatii se věnuje více než 35 let.V tomto jubilejním 100. dílu podcastu mi Hana Váňová svěřila své filozofické a generační úvahy, mluvila o proměnách života v posledních letech, hodnotě mezigeneračního setkávání a důležitosti sdílení. MUDr. Váňová se podělila i o mnoho příběhů ze své profesní praxe i osobního života. Zdůraznila roli homeopatie nejen jako léčebné metody, ale i jako životního přístupu.V rozhovoru je tolik moudra, že nemá smysl vypisovat detaily. Pusťte si ho a dáte mi za pravdu.Životopis MUDr. Hany Váňové.Více rozhovorů i videí o zdraví, aktivním životním stylu, ale i hluboké příběhy najdete zde:Instagram: navlnedraviFacebook: Na vlně zdraví podcastYouTube: Na vlně zdravíLíbí se Vám moje rozhovory? Podpořte jejich tvorbu na Forendors! Skvělé platformě pro obsahové tvůrce. Díky za Vaši podporu! Lucie

Popis podcastu

Neformálně o zdraví a celostní medicíně. Kolik cest vede ke zdraví? Je možné skloubit klasickou medicínu s doplňkovými léčebnými metodami? Odpovědi na otázky, ve kterých chcete mít jasno.