Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

Obrázek epizody Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

Poslechněte si podcast

30. 6. 2025

36 min

O epizodě podcastu

Moderuje Andrea Sestini Hlaváčková.

Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Hostem prvního prázdninového vydání pořadu Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou byla bývalá biatlonistka a trojnásobná olympijská medailistka Gabriela Soukalová. Jak moc velký strach překonávala, než se začala prosazovat jako moderátorka veřejných akcí nebo v televizi? Zaskočila ji dřina, kterou musela absolvovat při přípravě na StarDance? Bylo pro ni těžší se otevřít v knize, nebo filmu, který o ní vznikl? Poslechněte si celý rozhovor.

Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Svého hosta se ptá bývalá tenistka, stříbrná medailistka ve čtyřhře z LOH 2012 v Londýně a dvojnásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře Andrea Sestini Hlaváčková.