Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

Obrázek epizody Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

Poslechněte si podcast

26. 5. 2025

25 min

O epizodě podcastu

Moderuje Andrea Sestini Hlaváčková.

Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Hostem pondělního pořadu Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou byla Zuzana Hejnová. Jak prožila světovou reality show Survivor? Jaké zdravotní následky vnímala bývalá profesionální atletka po návratu z ostrova? Co pro olympijskou medailistku bylo nejhorší z motta soutěže: „Přežít, přelstít, přehrát“? Jaká je příprava matky, která vyrazí na měsíc až tři daleko od domova? Šla by do toho znovu? Co očekává od nově vzniklé spolupráce s Nikoletou Jíchovou a práci na svazu?

Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Svého hosta se ptá bývalá tenistka, stříbrná medailistka ve čtyřhře z LOH 2012 v Londýně a dvojnásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře Andrea Sestini Hlaváčková.