Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nikdy jsem se nedostal do stavu, kdy bych byl duchem úplně mimo, říká o extrémních výzvách Polman

Nikdy jsem se nedostal do stavu, kdy bych byl duchem úplně mimo, říká o extrémních výzvách Polman

Obrázek epizody Nikdy jsem se nedostal do stavu, kdy bych byl duchem úplně mimo, říká o extrémních výzvách Polman

Poslechněte si podcast

9. 12. 2024

32 min

O epizodě podcastu

Moderuje Andrea Sestini Hlaváčková.Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Hostem pondělního pořadu Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou byl spisovatel, extrémní sportovec a cyklista Daniel Polman. Jak se dá zvládnout závod dlouhý 4960 kilometrů? Proč považuje za nejtěžší závod kariéry NorthCape-Tarifa? Co je těžší při soutěži, kdy kolem sebe nemá podpůrný tým? „Občas se mi stává, že se mi keře mění v dinosaury a mám bujnou představivost,“ přiznává Polman. Poslechněte si sportovní talkshow.Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Svého hosta se ptá bývalá tenistka, stříbrná medailistka ve čtyřhře z LOH 2012 v Londýně a dvojnásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře Andrea Sestini Hlaváčková.

Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .