Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Joglová po konci kariéry: Skvělé vzpomínky mám hlavně na mistrovství světa v Dauhá

Joglová po konci kariéry: Skvělé vzpomínky mám hlavně na mistrovství světa v Dauhá

Obrázek epizody Joglová po konci kariéry: Skvělé vzpomínky mám hlavně na mistrovství světa v Dauhá

Poslechněte si podcast

20. 5. 2024

30 min

O epizodě podcastu

Moderuje Andrea Sestini Hlaváčková.

Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Co všechno během kariéry maratonkyně Marcela Joglová zvládla? Už stihla objektivně zhodnotit, co během cesty ke světové elitě dokázala? Bolest kotníků ji už nedovolila dál pokračovat ve vrcholové atletice. Jak těžké bylo rozhodnutí o konci? Jak moc jí mrzí, že už si neužije olympiádu v Paříži? Poslechněte si v pořadu Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou.Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Svého hosta se ptá bývalá tenistka, stříbrná medailistka ve čtyřhře z LOH 2012 v Londýně a dvojnásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře Andrea Sestini Hlaváčková.

Všechny díly podcastu Na síti s Andreou Hlaváčkovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .