Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Milan Tichý: Přivedl jsem Výborného do Columbusu. Za rok vidím 230 zápasů | 30. 7. 2024

Milan Tichý: Přivedl jsem Výborného do Columbusu. Za rok vidím 230 zápasů | 30. 7. 2024

Obrázek epizody Milan Tichý: Přivedl jsem Výborného do Columbusu. Za rok vidím 230 zápasů | 30. 7. 2024

Poslechněte si podcast

30. 7. 2024

26 min

O epizodě podcastu

Měl šanci prosadit se v NHL jako hráč, ale kvůli zranění zad musel s hokejem skončit už ve 26 letech. Se zámořskou soutěží se ovšem bývalý obránce Milan Tichý rozloučit odmítl a v zámoří se z něj stal skaut. Krátce působil v Nashvillu, následně dlouho v Columbusu a aktuálně pracuje pro Edmonton Oilers.

Měl šanci prosadit se v NHL jako hráč, ale kvůli zranění zad musel s hokejem skončit už ve 26 letech. Se zámořskou soutěží se ovšem bývalý obránce Milan Tichý rozloučit odmítl a v zámoří se z něj stal skaut. Krátce působil v Nashvillu, následně dlouho v Columbusu a aktuálně pracuje pro Edmonton Oilers.

Popis podcastu

Zástupci hokejové sekce Nova Sport nabízí na TN Live rozhovory s předními osobnostmi českého hokeje i novinky ze světa.