Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Matěj Blümel: Jsem nezaměstnaný. Půjdu i do nejošklivějšího města, ale chci hrát NHL | 1. 7. 2025

Matěj Blümel: Jsem nezaměstnaný. Půjdu i do nejošklivějšího města, ale chci hrát NHL | 1. 7. 2025

Obrázek epizody Matěj Blümel: Jsem nezaměstnaný. Půjdu i do nejošklivějšího města, ale chci hrát NHL | 1. 7. 2025

Poslechněte si podcast

1. 7. 2025

28 min

V uplynulé sezóně se s 39 góly stal nejlepším střelcem základní části zámořské AHL. Ačkoli český hokejista Matěj Blümel na farmě Dallasu válí, ve vytoužené NHL odehrál za tři sezóny pouhých 13 zápasů. Nyní mu navíc skončila smlouva, a tak se čeká, co bude dál. O nejisté budoucnosti se 25letý pardubický odchovanec rozpovídal v podcastu Na ledě.

Popis podcastu

Zástupci hokejové sekce Nova Sport nabízí na TN Live rozhovory s předními osobnostmi českého hokeje i novinky ze světa.