Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hokejový agent Daniel Vrdlovec: Hráč je pro mě kompletní balíček | 10. 9. 2024

Hokejový agent Daniel Vrdlovec: Hráč je pro mě kompletní balíček | 10. 9. 2024

Obrázek epizody Hokejový agent Daniel Vrdlovec: Hráč je pro mě kompletní balíček | 10. 9. 2024

Poslechněte si podcast

10. 9. 2024

29 min

O epizodě podcastu

Vyjednat co nejvýhodnější smlouvu a lákavé domácí nebo zahraniční angažmá. Taková je ve zkratce úloha hokejových agentů. Na starosti toho mají ovšem mnohem víc a jejich činnost začíná už vyhlížením mladých talentů. O své práci přišel do podcastu Na ledě povídat agent Daniel Vrdlovec.

Vyjednat co nejvýhodnější smlouvu a lákavé domácí nebo zahraniční angažmá. Taková je ve zkratce úloha hokejových agentů. Na starosti toho mají ovšem mnohem víc a jejich činnost začíná už vyhlížením mladých talentů. O své práci přišel do podcastu Na ledě povídat agent Daniel Vrdlovec.

Popis podcastu

Zástupci hokejové sekce Nova Sport nabízí na TN Live rozhovory s předními osobnostmi českého hokeje i novinky ze světa.