Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Daniela Pejšová: Hrát v Bostonu jsem chtěla od začátku, už se připravuji na přesun | 22. 10. 2024

Daniela Pejšová: Hrát v Bostonu jsem chtěla od začátku, už se připravuji na přesun | 22. 10. 2024

Obrázek epizody Daniela Pejšová: Hrát v Bostonu jsem chtěla od začátku, už se připravuji na přesun | 22. 10. 2024

Poslechněte si podcast

22. 10. 2024

26 min

O epizodě podcastu

Čeká ji největší životní a profesní výzva. Už za necelý měsíc odcestuje hokejistka Daniela Pejšová do Spojených států, konkrétně do Bostonu. Tam totiž bude hrát PWHL, což je ženská obdoba NHL. Letos soutěž vstoupí do svého druhého ročníku. O tom, jak se těší, hovořila v podcastu Na ledě, kam přijala pozvání.

Čeká ji největší životní a profesní výzva. Už za necelý měsíc odcestuje hokejistka Daniela Pejšová do Spojených států, konkrétně do Bostonu. Tam totiž bude hrát PWHL, což je ženská obdoba NHL. Letos soutěž vstoupí do svého druhého ročníku. O tom, jak se těší, hovořila v podcastu Na ledě, kam přijala pozvání.

Popis podcastu

Zástupci hokejové sekce Nova Sport nabízí na TN Live rozhovory s předními osobnostmi českého hokeje i novinky ze světa.