Úvod
Podcasty
Zpravodajství
Na jedné vlně s Bárou Divišovou
Preciznost, gril a motivace. Co opravdu dě...

Preciznost, gril a motivace. Co opravdu dělá kuchaře kuchařem? Jan Punčochář Na jedné vlně s Bárou Divišovou

V nové epizodě podcastu Na jedné vlně hostí Bára Divišová šéfkuchaře Jana Punčocháře – porotce MasterChefa, majitele restaurace U Matěje a muže, který vaření bere jako poslání. Společně se ponořili do témat, která hýbou gastronomií – motivace zaměstnanců, hledání kuchařů, rozdíl mezi obědem a zážitkem, grilování i návraty k rodinným receptům.
Jak těžké je dnes najít kuchaře, který má ruce, nohy a chuť? Proč je oběd víc než jen jídlo? A proč Punčochář miluje gril na dřevěné uhlí víc než plyn?
S velkou dávkou humoru, otevřenosti a pokory mluví o své cestě, vlivu MasterChefa na jeho život i o tom, proč řízky chutnají nejlíp v neděli.
Popis podcastu
Připojte se k Báře Divišové, renomované tváři politické novinařiny, která v otevřených rozhovorech představuje významné osobnosti české politiky a společnosti. Objevte inspirativní příběhy těch, kteří formují naši zemi, a zjistěte, na co můžeme být právem hrdí. Každý díl přináší hluboký vhled do aktuálních i dlouhodobějších témat rezonujících v naší společnosti, podaný s lehkostí a elegancí.